2013. február 8., péntek

37.Rész.Hot or not? ;)

Cinthia és egy fiú,aki fogalmam sem volt,hogy ki...Na ők nyalták falták egymást,de olyan szinten,hogy már éppen csak megtudták tartóztatni magukat.Ő már itt is itt van.Kamerát szereltetett fel,vagy mi?
-Na ez még nekem is undorító-mondta Niall.
-Nekem mondod?-húztam fel a szemöldökömet.
-Nem tudom mit csinálok azzal a csajjal.Miért nem volt fel jelentve?Vagy valami téve az ügy érdekében?Itt ül és nyugodtan.(ironikusan értve) nyalakodnak azzal a sráccal.Felháborító-mondta Harry.
-Nyugodj meg.Majd megkapja a büntetését.-szorítottam meg a kezét.

-Addig nem nyugszom.-válaszolt.
-A francba.Fotósok-mondta Zayn.
-Gyere velem-szólt Harry,megfogta a kezem és vezetett magával.A tömeg csak bámult minket,de a fotósok nem követtek.A többiek is elmentek egy olyan helyre,ahol nem nagyon látják őket.
-Harry.Te járatos vagy errefelé?.
-Igen,csak gyere.Nem szólt hozzám többször,csak vezetett magával.Kiértünk egy mező féleségre,ami azt hiszem a vidámpark háta mögött lehetett.Hogy lehet,hogy nem látunk egy ilyen szép helyet?Emögött a vidámpark mögött egy csodás virágos mező volt.Harry hátulról átkarolt.
-Tetszik?-kérdezte.
-Nagyon-mosolyogtam.Gyönyörű hely.Olyan megnyugtató volt,ahogy ott álltunk és csendesen beszélgettünk.Nem unatkozok mellette.Még ha csendben kellene lennem,vagy csendben kellene ülnünk egymás mellett,akkor sem unnám meg.Az ölében ültem,ő pedig adott egy puszit a nyakamra.Aztán felálltunk és indultunk oda,ahonnan jöttünk.A srácok már biztosan elmentek haza.Harry mutatta az utat az autóhoz.
-Hölgyem?!-mosolyodott el.
-Köszönöm.-beszálltam az autóba.
-Várj,felhívom Bella-t-mondtam.Elmondása szerint nálunk vannak Melodie-val.A srácokkal jól el voltak,míg mi is.El tudtak "menekülni" a fotósok elől.Mondtam,hogy mindjárt ott leszek.
****-Holnap találkozunk kincsem,szeretlek-csókolt meg Harry.Kimásztam az autóból,de ő visszarántotta a kezemet és újabb csókot adott.
-Most már tényleg megyek-mosolyogtam.
-Várj csak,ezt neked vettem,míg ti Niallerrel viccelődtetek...-nyújtott át egy macit.Ez sokkal aranyosabb és jobban esőbb volt,mint amit még Zack-től kaptam.Köszönöm-megpusziltam.Utoljára még rám mosolygott és elhajtott.Mikor bementem,Greta Nathan-nal volt.Mikor meglátott az öcsém,elmosolyodott.Odamentem,köszöntem neki és a ház vezető nőnek is.Aztán felmentem a szobánkba,ahol a barátnőim már vártak.
-Hová tűntél Harry-vel?-kérdezték nagy vigyorral a szájukon.
-Egy csodás helyre-mosolyogtam,.közben megláttam a laptopomat Melodie-nál.
-Nem is mondtad,hogy olvasol fanfictont,főleg egy ilyet-harapott alsó ajkába Mel.
-Mi van akkor?-mondtam már félig leöltözve.Ugrálva mentem be a fürdőszobába és lezuhanyoztam.Közben mire kiértem,már a lányok a képeinket nézegették,amin Harry-vel vagyunk.
-Ez de cukiii-húzta a szavakat Bella.-
-Jó,most már elég volt-zártam le a laptopot.
-De olyan aranyosak vagytok nevetett Mel.
-Köszönjük,de nem akartok megnézni valami filmet?-kérdeztem.
-De,melyiket?A LOL-t.Elég jó film-mosolyogtam.
-Zayn is említette már ezt a filmet.-mondta Melodie.Én gyorsan leszaladtam és csináltam pattogatott kukoricát.A film felénél tartottunk,mikor a telefonomra sms-érkezett.
*Mi van rajtad?.;)xxx H.
Ezen a mondaton akaratlanul is elmosolyodtam,amit a lányok észrevettek.
-Na nézd már,valyon kitől jött sms-e Steph-nek.-bökte meg nevetve Bella Mel-t.
-Mit írt?-kérdezte Mel.
-Az legyen az én titkom-mosolyogtam.Felültem és nekidőltem az ágy támlájának.
*Fekete csipke ;) .x*- írtam vissza.A mondattól kirázott a hideg.Harry soha nem volt ilyen,de úgy látom hatott,amit mondtam.
-Na jó,én megyek aludni-adott egy puszit az arcomra Melodie.Jössz te is Bella?-.
-Megyek,megyek-mondogatta.
-Jó éjt és majd holnap akkor megnézzük a filmet-mosolyogtam.Alighogy az oldalamra fordultam,hallottam motoszkálást az ajtóm felől,legalább is lépteket.Az a valaki nem kopogott,csak bejött.Lassan odamászott hozzám,és már a meleg érintéséről tudtam,hogy Harry az.
-Hogy kerülsz ide?-oltottam volna fel a kis lámpát,de ő megfogta a kezemet.Ezt hallgasd:)
-Nem tudtam nélküled lenni.Aztán pedig,amit válaszoltál az sms-re,na akkor már nem bírtam-mondta rekedtes hangján.Felültem az ágyon,mire ő magához húzott és durván csókolni kezdett.Most hasonlított a történetbeli Harry-re,aki nem tud uralkodni az érzésein.Ahogy a kezemet a fejem fölé emelte,közben levertünk egy-két dolgot,de ez lényegtelen volt.Harapta a számat,puszilta az arcomat.A nyakamat szívta erősen.Inkább élvezetes volt,min fájt.A melltartómnál járt,mire én az ingét gomboltam kifelé.Teste a beszűrődő fényben észrevehető volt.Még takarta  az ing,de már így is ellenállhatatlan volt.Vadul csókolt,még is lágyan.Mintha a történetbeli szereplőre szeretne hasonlítani.
-Harry.Nem kell ezt tenned.
-De én ezt akarom-nézett rám csillogó szemeivel.Kezem még mindig a fejem fölött volt,az egyik összekulcsolva az övével.Csípőnket jobban egymáshoz nyomta,amitől már pillangókat láttam.Haraptam az alsó ajkát,mert tudtam az már csak fokozza az irántam érzett vágyát és az enyémet is.A forró lehelet,amit a nyakamnál éreztem,beindította az érzékeimet.Kisepertem néhány kósza szálat az srcából és a nála legérzékenyebb pontra összpontosítottam:-->a nyakára.Harry száját egy mély férfias dörmögés hagyta el.Tudtam,hogy nála nincs jobb a világon.Törődő,még is CSODÁLATOS és néha vad...
-Bírom ezt az oldaladat-mondtam neki,már mikor egymás mellett feküdtünk.
-Én is a tiedet és mindent,ami te vagy.Szeretlek minden kis dologgal együtt.And all these little things...-mondta hozzám dörgölőzve.Átölelt és adott egy csókot...

9 megjegyzés: